Agurkfrøolje, kaldpresset - 125 ml

Botanisk navn: Cucumis sativa

Utvinningsmetode: Kaldpresset

Prosesseringstype: Virgin

Opprinnelsesland: India

Beskrivelse: Agurkolje er en universalolje, populær blant produsenter, aromaterapeuter og massasjeterapeuter. Denne oljen anses å ha følgende egenskaper: mykgjørende, anti-aldrende, antibakteriell, antiinflammatorisk, antiseptisk, demulcerende, vanndrivende og febernedsettende. Agurkolje er kjent for sine avkjølende og forfriskende egenskaper og har høyt mineralinnhold og er en verdifull kilde til kalium, natrium, magnesium, svovel, silikon, klor og fluor.

Farge: Gul til brun

Absorpsjon:  Absorberes i huden med gjennomsnittlig hastighet. Etterlater lett oljefølelse på huden.

Bruk:  Brukes i forskjellige kosmetiske produkter innen hudpleie, hårpleie og neglekremer for dens avkjølende, næringsrike, beroligende egenskaper. Hjelper mot tørr og moden hud, hud som lider av eksem, psoriasis, kviser, strekkmerker eller solbrenthet, skadet hår, tørr hodebunn og sprø negler.

Holdbarhet: 24 måneder med riktige lagringsforhold (kjølig, uten direkte sollys). Anbefaler at oljen lagres kjølig etter åpning.

Spesifikasjonsdokumenter:

 Cucumber Seed Virgin - 4316801 all docs.pdf
 Cucumber Seed Virgin - 4372801 all docs.pdf
 Cucumber Seed Virgin - 4362805 all docs.pdf