Aprikoskjerneolje - 100 ml

Aprikoskjerneolje er en utmerket fuktighetskrem og baseolje. Den er absorberende og fuktighetsgivende. En lett olje som ikke tetter porene. Passer utmerket til hudpleieprodukter og massajeoljer. Den er spesielt rik på både linolsyre og oleinsyre.

Oljen kan brukes ren, eller som en baseolje sammen med eteriske oljer.


INCI:  Prunus armeniaca (Apricot) Kernel Oil

Utvinningsmetode
Expeller Pressed / uraffinert

Opprinnelsesland: 
USA

Gjennomsnittlig holdbarhet: 12-14 måneder

Farge: Gylden

Lukt: Nøtteaktig og dyp

Volum: 100 ml


Oil Specification

Free Fatty Acids - 0.015% 
Peroxide Value - <0.1 
Saponification Value - 191.4
Iodine Value- 106.79
Specific Gravity- 1.7pH- 4.02


Fatty Acids

Oleic - 64.2% 
Palmitic - 5.0% 
Linoleic - 28.3% 
Linolenic - 0.2%
Stearic- 1.0%

Natural Contents

Vitamin A Vitamin B1 Vitamin B2 Vitamin B6, B17 (richest plant in the world), Vitamin E