Arganolje - 100 ml

Arganolje brukes til å tilføre både hår og hud fuktighet. Oljen er laget av kjerner fra Argan-treet i Marokko og er spesielt verdsatt for sine næringsrike og kosmetiske egenskaper.

Arganolje har en helbredende effekt på hår og hud og kan brukes på hele kroppen.

Oljen er rik på vitamin E og F, essensielle fettsyrer som omega-3, -6 og -9, og den inneholder antioksidanter. Arganolje er bl.a. et godt anti-sebum, anti-akne og anti-aging middel. Den har også en fuktighetsgivende og reparerende effekt på huden. Hjelper mot psoriasis, arrvev, eksem, rosacea og tørr hud. Arganolje i håret har en mykgjørende og styrkende effekt, og kan til og med hjelpe mot en tørr hodebunn.

Oljen kan brukes ren, eller som en baseolje sammen med eteriske oljer.

INCI: Argania spinosa (Argan) Kernel Oil

Utvinningsmetode: Kaldpresset

Opprinnelsesland: Marokko

Gjennomsnittlig holdbarhet: 12-18 måneder

Farge: Mørk til gylden

Lukt: Søt

Volum: 100 ml

Oil Specification

Free Fatty Acids - 0.015% 
Peroxide Value - <0.5
Non-Saponifiables - 
Saponification Value -198 
Iodine Value - 101
Specific Gravity - 1.2-1.5
pH- 4.11

Fatty Acids

Oleic - 64.8%
Palmitic - 6.3%
Linoleic - 26.3%
Linolenic - 0.3%
Stearic - 1.4%