Avokadoolje - 100 ml

Denne avokadooljen er raffinert og er best egnet for bruk innen kosmetikk og som del av en massasjeoljeblandinger. 

Gjennom historien har avokadoolje vært kjent for å ha helbredende og regenererende egenskaper. Det er veldig nyttig når du behandler sol-, klima- eller kjemiskskadet hud som er dehydrert og underernært. Det rapporteres at det hjelper med å regenerere og forynge huden så vel som å myke opp hudvevet. Avokadoolje er velkjent som et næringsstoff for å trenge inn i tørr hud og løse andre hudproblemer.

Denne ultrarike oljen er en herlig skatt som inneholder høye mengder vitamin A, B1, B2, D og E. Inneholder også aminosyrer, steroler, pantotensyre, lecithin og andre essensielle fettsyrer.

Oljen kan brukes ren, eller som en baseolje sammen med eteriske oljer.

INCI: Persea gratissima (Avocado) Oil

Utvinningsmetode: Raffinert

Opprinnelsesland: Mexico

Gjennomsnittlig holdbarhet: 12-14 måneder

Farge: Farge - lys grønn / gul / gylden

Aroma: Karakteristisk

Volum: 100 ml

Oil Specification


Free Fatty Acids - 0.04%
Peroxide Value - 0.60
Saponification Value - 188
Iodine Value - 82
Specific Gravity - 0.98
pH - 4.04

Fatty Acids

Linoleic - 11.75%
Linolenic - 0.58%
Oleic - 65.18%
Palmitic - 14.60%

Natural Contents

Vitamin A, B1, B2, D, and E, Rich in protein, linoleic acid, minerals.