Bacurismør virgin - 100 g

INCI: Platonia Insignis Seed Butter

Bacurismør er veldig populær i Nord-Brasil og kommer fra frøene til en lokal frukt med rik masse, dyp farge og lukt. Det er rikt på metionin, en essensiell aminosyre, kroppens primære kilde til svovel. Kroppen bruker svovel for å fremme sunt hår, vekst av hud og negler, og det kan brukes til å redusere forekomsten av urenheter og arrdannelse. Det har anti-aldringsegenskaper og hjelper til med å stabilisere produksjonen av kollagen og elastin, og har også antibakterielle og soppdrepende egenskaper.

Bruksområder: Brukes vanligvis i skogen som et middel mot insektstikk, til behandling av problemhud, leddgikt og revmatisme, samt for å behandle hudskader.  Bacurismøret kan brukes alene som en fuktighetskrem på hud og hår eller brukes til å lage kosmetiske produkter som for eksempel en naturlig farget fuktighetskrem for å gi huden en vakker gylden tone.

Hudtyper:
Stresset og skadet hud, hår og negler. Det reduserer dannelsen av rødhet, utslett, urenheter og arrdannelse når den brukes regelmessig.

Opprinnelsesland: Amazonas regnskog / Brasil.

Produkttype: 100% rent smør

Lagring: Oppbevares på et kjølig og mørkt sted. Har en holdbarhet på opptil 24 måneder.

Viktig merknad: Kun for ekstern bruk. Holdes vekk fra øyner og barn. Utseendet til smøret kan variere litt fra boks til boks på grunn av naturlige ingredienser i produktet.

Advarsel: Dette smøret er veldig mørk i fargen og kan forårsake flekker på materialer.

Spesifikasjonsdokumenter:

 Bacuri Virgin Butter - 4359307 All docs.pdf
 Bacuri Virgin Butter - 4371906 All docs.pdf
 Bacuri Virgin Butter - 4405607 All docs.pdf
 Bacuri Virgin Butter - 4418306 All docs.pdf
 Bacuri Virgin Butter - 4434124 All docs.pdf