Florihana Ricinusolje / Castor olje, økologisk, uraffinert og kaldpresset - 100 ml

Ricinus communis

Florihana ricinusolje er sertifisert økologisk (Cosmos Organic), 100% naturlig og ren. Denne oljen er uraffinert og fremstilt ved kaldpressing av frøene. Næringsmiddelkvalitet.

INCI: RICINUS COMMUNIS SEED OIL

Opprinnelsesland: India

Ricinusolje ( Castorolje ) er fantastisk å bruke på huden. Ricinusolje er så rik at man kun trenger å bruke veldig lite for å se store effekter. Ricinusolje kan brukes alene eller utblandet i andre produkter mot solbrenthet, kviser, tørr hud, strekkmerker og kløende hudproblemer. Hvis du lager en krem ​​for sprukket hud, bør den inneholde ricinusolje.

Ricinusolje trenger dypt inn i huden og hjelper til med å stimulere produksjonen av kollagen og elastin som holder huden stram og elastisk. 

Ricinusolje har tradisjonelt blitt brukt mot hårtap. De høye nivåene av Omega-oljer bidrar til å styrke hårsekken. 
Ricinusolje passer alle hårtyper og hjelper til med å forhindre splittede ender og tynt hår. Regelmessig massasje med olje eller utblanding i hårproduktene dine vil bidra til å gjenopplive og beskytte håret.


DOKUMENTER:

Analyse
FLV044211020IN.pdf


MSDS
FLV044.pdf

Sikkerhetsdatablad
FLV044FT.pdf