Jojobaolje, økologisk - 100 ml

Jojoba er en av de viktigste oljene i hudpleie og aromaterapi. Denne oljen er kaldpresset og uraffinert Jojobaolje, da det er denne som er rikest på sine naturlige egenskaper. Man kan lage gode hudpleieprodukter med oljen som fukter, gir næring og beskytter huden. Jojoba har en naturlig SPF på 5. Kan også brukes på hår.

Oljen kan brukes ren, eller som en baseolje sammen med eteriske oljer.

INCI: Simmondsia chinensis (Jojoba) Seed Oil

Utvinningsmetode: Kaldpresset / urafiinert

Opprinnelsesland: Egypt & Israel

Gjennomsnittlig holdbarhet: 2-3 år

Farge: Gylden gul

Aroma: Lett voksaktig 

Volum: 100 ml

Oil Specification

Color - Golden Yellow
Odor - Slight waxy aroma
Free Fatty Acids - 0.3%
Peroxide Value - 0.00
Non-Saponifiables - 0.5%
Saponification Value - 192
Iodine Value - 86.37
Specific Gravity - 0.913
pH - 4.09

Fatty Acids

Palmitic acid - 6.50%
Margaric acid - 0.03%
Stearic acid - 2.50%
Arachidic acid - 0.40%
Behenic acid - 0.20%
Lignoceric - 0.06%

Natural Contents

Vitamin A, Vitamin B1, Vitamin B2, Vitamin B6, Vitamin E (RICH IN), Myristic Acid, Plant Wax (mimics skins collagen).