Kokosolje (fraksjonert) - 100 ml / 1 liter

Fraksjonert kokosolje er en nydelig og lett olje som beroliger huden uten å blokkere porene. Den absorberes veldig raskt i huden, noe som gjør den ideell for bruk sammen med eteriske olje. Denne fantastiske bæreoljen kan hjelpe med å mykgjøre huden, fjerne sminke og bidra til å holde håret skinnende og glatt. Den trenger lett inn i huden, noe som gjør den perfekt til rollerblandinger og kremer uten å etterlate en fet følelse. 


INCI:
 Caprylic / capric triglyceride

Utvinningsmetode: Fraksjonert

Opprinnelse: Afrika og Sørøst Asia

Gjennomsnittlig holdbarhet: 18-24 måneder

Volum: 100 ml og 1 liter

Oil Specification

Colour - Clear / Tinge
Odour - Bland
Free Fatty Acids - 0.07%
Peroxide Value - 0.46
Saponification Value - 186
Iodine Value - 88
Specific Gravity - 0.93
Refractive Index - 1.55
pH - 4.08

Fatty Acids

Capronic C6:0: < 0.2
Caprylic C8:0: 50 - 80
Capric C10:0: 20 - 50
Lauric C12:0: < 3.0
Heavier > C14:0 < 5.0

Natural Contents

Coconut oil contains vitamins A, B and E as well as phosphorus, calcium, iron, manganese and magnesium