Mandelolje - 100 ml

Mandelolje (søt mandel) er spesielt egnet til tørr, sensitiv og irritert hud. Den er mykgjørende, vitaliserende og nærende for huden. Absorberes middels hurtig av huden og er derfor godt egnet som bl.a.  massasjeolje, i badevann og i skrubbkremer.

Oljen kan brukes ren, eller som en baseolje sammen med eteriske oljer.

INCI: Prunus amygdalus dulcis (Sweet Almond) oil

Utvinningsmetode: Expeller Presset fra Middelhavs mandelkjerner

Opprinnelsesland: Spania

Gjennomsnittlig holdbarhet: 12 - 14 måneder

Farge: Gylden

Lukt: Nøtteaktig

Volum: 100 ml

Oil Specification

Color - Golden
Odor - Nutty 
Free Fatty Acids - 0.015% 
Peroxide Value - <0.5
Non-Saponifiables - 
Saponification Value -198 
Iodine Value - 101
Specific Gravity - 1.2-1.5
pH- 4.11

Fatty Acids

Oleic - 64.8%
Palmitic - 6.3%
Linoleic - 26.3%
Linolenic - 0.3%
Stearic - 1.4%