Murumurusmør, virgin - 100 g

INCI: Astrocaryum Murumuru Seed Butter

Murumurusmør er kjent for sine betennelsesdempende og bakteriedrepende egenskaper; rik på oljesyre og linoljeoljer som tilfører hår og hud, næring og fuktighet. Et kraftig hudreparasjonsmiddel og intens naturlig fuktighetskrem som ofte brukes til å gjenopprette elastisitet til skadet og aldrende hud. Som et utmerket mykgjørende middel hjelper det huden å holde på fuktighet ved å lage en beskyttende film - ideell for eksem og psoriasis. Det kan brukes til å gjenopprette fuktighet, glans og mykhet, og forbedre tørt, sprøtt, skadet hår.

Bruksområder: Brukes vanligvis i sjampoer, såper, balsam, leppestifter, deodoranter og kremer.

Hudtyper: 
Moden, tørr, skadet og sprukket hud. Tørt, skadet, sprøtt hår

Opprinnelsesland: Brasil

Produkttype: 100% rent smør

Lagring: Oppbevares på et kjølig og mørkt sted. Har en holdbarhet på opptil 24 måneder.

Viktig merknad: Kun for ekstern bruk. Holdes vekk fra øyner og barn. Utseendet til smøret kan variere litt fra boks til boks på grunn av naturlige ingredienser i produktet.

Spesifikasjonsdokumenter:

 Murumuru Virgin Butter - 4369116 All docs.pdf
 Murumuru Virgin Butter - 4348105 All docs.pdf