Ricinusolje (Castor olje) - 100 ml

Ricinusolje er fantastisk å bruke på huden. Ricinusolje er så rik at du må bruke veldig lite for å se store effekter. Ricinusolje kan brukes alene eller utblandet i andre produkter mot solbrenthet, kviser, tørr hud og strekkmerker. Ettersom ricinusolje er naturlig antiseptisk, soppdrepende og antiviral hjelper den mot infeksjoner som vorter, byller, fotsopp og kronisk kløe . Hvis du lager en krem ​​for sprukket hud, bør den inneholde ricinusolje.
Ricinusolje trenger dypt inn i huden og hjelper til med å stimulere produksjonen av kollagen og elastin som holder huden stram og elastisk. 

Ricinusolje har tradisjonelt blitt brukt mot hårtap. Oljen er kjent for sine antibakterielle og sopphemmende egenskaper som bidrar til å forhindre håravfall. De høye nivåene av Omega-oljer bidrar til å styrke hårsekken. 
Ricinusolje passer alle hårtyper og hjelper til med å forhindre splittede ender og tynt hår. Regelmessig massasje med olje eller utblanding i hårproduktene dine vil bidra til å gjenopplive og beskytte håret.

Oljen kan brukes ren, eller som en baseolje sammen med eteriske oljer.

INCI: Ricinus communis (Castor) Seed Oil

Utvinningsmetode: Kaldpresset

Opprinnelse: Asia

Gjennomsnittlig holdbarhet: 18-24 måneder

Farge: Klar, grønnaktig, gul

Aroma: Lett

Volum: 100 ml

Fatty Acids

Palmitic acid (C16:0): 1 - 2
Stearic acid (C18:10): < 1 - 3
Oleic acid (C18:1): 2 - 5
Linoleic acid (C18:2): < 1
Ricinoleic acid (C18:1(OH)): 85-90

Natural Contents

Vitamin A, Vitamin B1, Vitamin B2, Vitamin B6, Vitamin C, Vitamin E, proteins and minerals.