Sinkoksid - 100 g / 500 g

INCI: Zinc Oxide

Sinkoksid er pulverisert, oksidert sink avledet fra det naturlig forekommende mineralet, sinkitt, og brukes rutinemessig i et bredt spekter av forbrukerprodukter.

I kosmetikk brukes sinkoksid i en rekke produkter som pudder, mineralsminker, ansiktsmaske, såper og salver. Sinkoksid gir høy beskyttelse for huden mot ultrafiolett stråling og blir derfor brukt som tilsetning til solkremer.

Siden sinkoksid ikke er vannløselig, må det kombineres med et bæremiddel for å være mest effektivt. 

Spesifikasjonsdokumenter:
 Zinc Oxide - 4355110 All docs.pdf
 Zinc Oxide - 4364115 All docs.pdf
 Zinc Oxide - 4367707 All docs.pdf
 Zinc Oxide - 4395612 All docs.pdf
 Zinc Oxide - 4403501 All docs.pdf