Smalkjempeekstrakt / Vejbredekstrakt

Aktivt stoff med høyt innhold av antioksidanter for kosmetikk.

Smalkjempeekstrakt er ekstrakt av økologiske smalkjempeplanter (Plantago lanceolata).
Kun for utvortes bruk.

Smalkjempeekstrakt stimulerer produksjonen av kollagen og har et høyt innhold av antioksidanter, som bl.a. beskytter mot skade fra frie radikaler. Smalkjempeekstrakt inneholder også betennelsesdempende, helbredende, beroligende og fuktighetsgivende stoffer helt naturlig.

Alle hudtyper har nytte av Smalkjempeekstrakt blandet med fuktighetsgivende glyserin.
Smalkjempeekstrakt kan også brukes rent på f.eks neglebånd, der helbredende egenskaper kommer til sin rett, eller det kan tilsettes ferdig krem ​​for å optimalisere effekten.

Veiledende dosering: 1-3% i sluttfasen.

NCI: Glycerin, Aqua, Plantago Lanceolata Extract, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate.