Squalane

Naturlig ingrediens i sebum som har en beskyttende og mykgjørende effekt.

Squalane utvunnet av oliven og utgjør en naturlig bestanddel av hudens fett (sebum).
Kun for utvortes bruk.

Brukes i kremer, lotion, salver, kropps- og håroljer og har en beskyttende, mykgjørende effekt og som et transportmiddel for andre fettløselige stoffer, som kan trenge raskere og dypere inn i huden. Passer for alle hud- og hårtyper.

Veiledende dosering: 5-30% i fett eller sluttfase.

INCI: Squalane