Stearinsyre, vegetabilsk

Mengde: 100 g

Vegetabilsk avledet stearinsyre er nyttig som ingrediens i å lage stearinlys, såper, plast, oljepastell, kosmetikk og for mykgjøring av gummi. Stearinsyre brukes til å herde såper, spesielt de som er laget med vegetabilsk olje, som ellers pleier å være veldig myke. Den er en organisk syre (høy molekylvekt og fremstår som hvit voks), den har ingen syreegenskaper som saltsyre, svovelsyre etc. Den er utvunnet fra palmeolje og brukes som vokskomponent i kremer for å gi økt konsistens og hudbeskyttelse. 

Spesifikasjonsdokumenter:
 Stearic Acid Powder BP - 4364803 All docs.pdf
 Stearic Acid Powder BP - 4377705 All docs.pdf
 Stearic Acid Powder BP - 4340902 All docs.pdf
 Stearic Acid Powder BP - 4388507 All docs.pdf
 Stearic Acid Powder BP - 4400613 All docs.pdf
 Stearic Acid Powder BP - 4408307 All docs.pdf
 Stearic Acid Powder BP - 4414101 All docs.pdf