Svartfrøolje - 100 ml

Svartfrøolje er rik på umettede fettsyrer og antioksidanter. Den fornyer og mykgjør huden rask, og hjelper mot mørke flekker, eksem, psoriasis, akne, fot- og neglesopp, arr og aldrende hud. 
Ideell i massasjeoljer for å stimulere fordøyelsen og som smertestillende. Svartfrøolje er energigivende, immunstyrkende, soppdrepende, antiseptisk, betennelsesdempende og antibakteriell. Oljen har lenge vært populær innen hårpleie og det sies at den fremmer hårvekst.

Oljen kan brukes ren, eller som en baseolje sammen med eteriske oljer.

INCI: Nigella sativa (Black Seed) Seed Oil

Utvinningsmetode: Kaldpresset

Opprinnelsesland: Asia

Gjennomsnittlig holdbarhet: 18-24 måneder

Farge: Klar fet olje

Aroma: Krydret

Volum: 100 ml


Fatty Acids
Myristic acid (C14:0) < 1
Palmitic acid (C16:0): 10 - 14
Palmitoleic acid (C16:1): < 1
Stearic acid (C18:10): < 4
Oleic acid (C18:1): 20 - 30
Linoleic acid (C18:2): 50 - 60
Alpha Linolenic (C18:3) < 4
Icosanoic (C20:0) < 1
Eicosanedienoic (C20:2): <3.5
Erucic (C22:1): < 1.5
Lignoceric (C24:0): < 1

Natural Contents
Vitamin A, Vitamin B1, Vitamin B2, Vitamin B6, Vitamin C, Vitamin E, proteins and minerals.