Tamanuolje - 100 ml

Tamanuolje er spesielt god til å stimulere kollagenproduksjon og er nyttig i ansikts- og nakke- hudpleieprodukter. Oljen er også nyttig på områder som sliter med kontinuerlig tørrhet, for eksempel føtter og albuer. Oljen har antiinflammatoriske egenskaper og helbreder sår, arr og strekkmerker. Hjelper mot bl.a. akne, mørke flekker, eksem, elveblest, psoriasis, dermatitis, rosacea, hårtap, solbrenthet og insektbitt.

Oljen kan brukes ren, eller som en baseolje sammen med eteriske oljer.

INCI: Calophyllum Inophyllum (Tamanu) Seed Oil

Utvinningsmetode: Kaldpresset

Opprinnelsesland: Tahiti

Gjennomsnittlig holdbarhet: 12-18 måneder

Volum: 100 ml

Fatty Acids

Linoleic acid - 38%
Oleic acid - 34%
Stearic acid - 13%
Palmitic acid - 12%