Bivoks perler, økologisk, raffinert - 100 g / 500 g / 1 kg

INCI: Cera Alba

Bivoks brukes i kosmetikk og til en rekke hobby- og håndverksaktiviteter. Den har fantastiske antivirale, betennelsesdempende, antibakterielle og helbredende egenskaper som gjør den til et topp valg for å smelte eller hakke det opp for å lage dine egne salver, leppepomader,leppestifter, ansiktskremer, maskaraer, øyekremer, øyenskygge, sminke, kroppskrem mm.

Bivoksen er også rik på vitamin A som hjelper med å redusere rynker og aldersflekker uten å tette porene dine!

Naturlig duftende bivoksperler kan også brukes til å forbedre fargen på stearinlys og bidrar til å forlenge stearinlysets brennetid.

Bivoksen smelter ved omtrent 65 grader og mykner ved omtrent 32 grader.


Spesifikasjonsdokumenter:
 Beeswax Organic Yellow - 4350701 All docs.pdf
 Beeswax Organic Yellow - 4378705 All docs.pdf
 Beeswax Organic Yellow - 4407508 All docs.pdf
 Beeswax Organic Yellow - 4426307 All Docs.pdf