Kakaosmør Virgin - 100 g / 500 g

Kakaosmør er det naturlige, kremfargede vegetabilske fettet som er utvunnet av kakaobønner under prosessen med å separere pulver og brennevin fra bønnen. Kakaosmør er kjent som et av de mest stabile fettene. Det inneholder naturlige antioksidanter som forhindrer harskhet og har lang holdbarhet. Et utmerket fuktighetsgivende middel for huden. Den glatte teksturen og søte duften av kakaosmør gjør det til en populær ingrediens i kosmetikk og hudpleieprodukter.

Kakaosmøret er produsert uten harde kjemikalier, er uraffinert og inneholder derfor alle sine naturlige helbredelsesegenskaper.

Bruksområder: Brukes vanligvis i lotion-barer, leppepomader, bodybutter og såper.

Hudtyper: Tørr, moden eller skadet hud.

Opprinnelsesland: Ghana

Produkttype: 100% rent smør

Lagring: Oppbevares på et kjølig og mørkt sted. Har en holdbarhet på opptil 24 måneder.

Viktig merknad: Kun for ekstern bruk. Holdes vekk fra øyner og barn. Utseendet til smøret kan variere litt fra boks til boks på grunn av naturlige ingredienser i produktet.

INCI: Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter

"Fairly traded", rettferdig og etisk handel med lokale produsenter.