Naturlig emulgerende voks - Olive Drived, 100g

Natural Emulsifying Wax - Olive Derived

INCI: Cetearyl Olivate og Sorbitan Olivate.

Emulgerende voks utvunnet av oliven er en PEG-fri selvemulgerende multifunksjonell ingrediens (hvit til elfenben voksaktig flak ved 20 ° C, smeltepunkt ~ 70 ° C). En kompleks kombinasjon av fettsyrer som er kjemisk lik sammensetningen av hudoverflatens lipider. Emulgerende olivenvoks har evnen til å generere flytende krystallstrukturer som ligner hudens hornlag. Gir en dyp fuktighetsgivende effekt. 

PEG-fri. Sertifisert av Ecocert.

Det anbefalte bruksnivået er 1,5 - 4% i o/w-emulsjoner som eneste
emulgator (3-4% for høyere viskositet).

Holdbarhet: 60 måneder.

Spesifikasjonsdokumenter:
 Emulsifying Wax Olive Derived - 4360509 All docs.pdf
 Emulsifying Wax Olive Derived - 4378302 All docs.pdf
 Emulsifying Wax Olive Derived - 4398403 All docs.pdf
 Emulsifying Wax Olive Derived - 4341810 All docs.pdf