Polysorbate 20 - Solubilisator

O/W (oil in water) ikke-ionisk emulgator, egnet for kremer, flytende emulsjoner
og som solubilisator for eteriske oljer. 

Størrelse: 125 g

Dette produktet er et sorbitanmonolaurat (polysorbater) som er etoksylert med ca. 20 mol ethlenoksid for å produsere et vannløselig, olje- og vannemulgeringsmiddel. Polysorabte 20 kan også brukes som fuktemiddel, viskositetsmodifiserende, antistatisk, stabiliserende og dispergerende middel.

En nødvendig ingrediensen når man blander eterisk olje med vannbaserte produkter som f. eks. sjampo, kroppsvask, kosmetikk, kremer og salver. Hjelper for å holde produktet klart og forhindrer at oljen skilles fra blandingen.

Bland 1 del eterisk olje eller duftolje med 1 del Polysorbate 20, bland, og tilsett deretter produktet ditt.

INCI: POLYSORBATE 20 

Kapselen på flasken kan lett byttes med en pumpeinnsats.


Spesifikasjonsdokumenter:
 Polysorbate 20 - 4366502 all docs.pdf
 Polysorbate 20 - 4372701 All docs.pdf
 Polysorbate 20 - 4397302 All docs.pdf
 Polysorbate 20 - 4381705 All docs.pdf
 Polysorbate 20 - 4408101 All docs.pdf
 Polysorbate 20 - 4422308 All docs.pdf
 Polysorbate 20 - 4432703 All docs.pdf